søndag, maj 24, 2009

Sæl-industri

På tur med Kalø Kajaknet, Jørgen havde arrangeret at vi kunne komme med Kalø Kajaknet rundt om Skødshoved. Torben hentede mig og vi kørte til Knebelbro hvor de andre var ved at gøre klar. Vi fik hils på, og kom i vandet. Jeg er elendig til navne, så ingen nævnt...ingen glemt. Vi krydsede over Knebelvig ud i Kaløvig hvor vi så en sæl der lå og solede sig, da vi kom nærmere smuttede den i vandet. Vi holdte pause på Skødshoved lige over for Egå. Vi fik snakket, drukket kaffe og spist kage som Søren havde med. Det er altid en fornøjelse at mødes med andre kajak nørder og nørdinder. Vi kom i kajkkerne igen og smuttede rundt om spidsen og væk fra den beskyttede tilværelse i Kaløvig. Der var mere gang i bølgerne her i Århus bugten. Skønt med saltvand på dækket igen. Vi snakkede roteknik og fordele/ulemper ved kajak netværk kontra klubber. Vi ræsede hen mod Skødshoved strand hvor vi holdt en is pause. Tak for is Anne.
Da vi satte i igen og sejlede om mod Begtrupvig kom der endnu mere gang i bølgerne. Der var noget gammelt sø, fra dagen før hvor det havde blæst 14-15 m/s og også nye vindbølger fra en anden retning. Oveni kom der så også lige dønninger fra Molslinien. Det var sjovt, men tungen skulle holdes lige i munden et par gange når jeg skulle tage billeder.
Forreste mand "snød" og krydsede over Begtrupvig mod stranden ned for Strands hvor der holdt en bil og ventede på os.
Inden vi blev sluttede af fik vi lige sparket kajak, og jeg fik kort prøvet en Tiderace x-plore og Jørgens Explorer(nu med knæ skum).
Jeg sejlede hele turen med min pind. Det er bare super.
Tak til Kalø Kajaknet for en dejlig tur.Distance: 20-25 km (fik ikke skrevet det ned)
Vejr: 5-6 m/s vind, ~1 m bølger fra "alle" retninger
Slideshow

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jag avundas din förmåga att publicera underbara artikel om thaklaxman.blogspot.ru ville bara säga att jag gillar det här!